torstai 5. heinäkuuta 2012

Tex-Mex voileipäkakku


Tämän herkullisen voileipäkakun bongasin Kinuskikissan sivuilta jokunen vuosi sitten. Olen tehnyt samaa kakkua myös jauhelihasta, joka on mielestäni vähintään yhtä hyvä vaihtoehto kuin tämä kanakakku. Tulisuutta voit säädellä maun mukaan salsakastikkeella valitsemalla oman suun mukaisen vahvuuden tai lisäämällä täytteeseen esimerkiksi pilkottuja jalapenoviipaleita.


Pohja:

36 palaa paahtoleipää

Leikkaa paahtoleivistä reunat.




Kostutus:

1 sitruunan mehu
1 1/2 dl vettä

Purista sitruunasta mehu ja sekoita veteen.

 

Kanatäyte:
400 g maustamatonta broilerinfilettä
1/2 tl suolaa
1/2  tl mustapippuria
1 prk salsadippiä
1 prk juustodippiä

Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla ja paista ne.



Kuutioi jäähtyneet pihvit ja sekoita salsa- ja juustodippeihin.

 

Paprikatäyte:
1 punainen paprika
1/2 prk guacamoledippiä


Kuutioi paprika ja sekoita joukkoon puoli purkkia guacamoledippiä.



VINKKI! Santa Marian Guacamole Dip on kaikkein parasta guacamolea, voisi melkein syödä suoraan purkista!
 

Lado ensimmäinen kerros paahtoleipiä kakkualustalle kakkupaperin ja leivinpaperin päälle.





Kostuta sitruunavedellä.



Levitä ensimmäiseen kerrokseen puolet kanatäytteestä, toiseen paprikatäyte ja kolmanteen kerrokseen loput kanatäytteestä.



Tasoita kakun reunat terävällä veitsellä.




Päälle:

1 prk ranskankermaa
1/2 prk guacamoledippiä
herneenversoja
jääsalaattia
kirsikka-/miniluumutomaatteja
keltainen paprika
punasipuli
nachoja


Sekoita ranskankerma ja loput guacamolesta ja levitä kakun päälle ja reunoille


Huuhtele vihannekset ja anna valua lävikössä.


Asettele kakun reunoille herneenversoja ja nachoja.


Laita päälle salaatti ja kokonaiset tomaatit.


Pilko sipuli renkaiksi ja paprika suikaleiksi ja asettele kakun päälle.


Asettele päälle herneenversoja ja nachot vähän ennen tarjoilua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti