Tässä tulee mukava vaihtoehto voileipäkakun väliin. Annos riittää 2*3 paahtoleivän kakkuun kolmeen väliin.
1 prk smetanaa
1 prk kermaviiliä
200 g ruohosipulituorejuustoa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl mustapippuria
1/2 punttia tilliä
1 sipuli
2 pss (á 180 g) katkarapuja
150 g kylmäsavulohta
Sekoita smetana, kermaviili ja tuorejuusto keskenään. Mausta mustapippurilla ja tillillä
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwdkXM2zBiBgtwfmrakfjjSCWlfvDrJzoftuYtrayTqMhvjFtqK6EphR8S1esUjo1gSUtvWMXro9Nnxd94M9rzA1Z48zuGXp7m6x8lt-7G_RAOpWB102LmmeWw26vXVhEyQKjJ-KgUfsFb/s200/IMG_2481.JPG)
Paista katkarapuja hetki voinokareessa.
Paista katkarapuja hetki voinokareessa.
Valuta katkaravuista ylimääräinen neste.
Pilko ja kuullota sipuli öljytilkassa. Lisää katkaravut ja sipuli muuhun täytteeseen.
Kuutioi kylmäsavulohi..
..ja sekoita täytteeseen.
Täytä kakku :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti